ΜΗΝΥΜΑ

Π.Ε.Δ.Α.Μ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ..... Εκτός από την ενημέρωση, στήθηκε για να αποτελέσει ένα δικτυακό κόμβο συζητήσεων για το είδος και τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων-προϊόντων που επιζητούμε για τον Δήμο Μαραθώνα, ώστε να αποβεί πραγματικά σε όφελος της κοινωνίας ΜΑΣ ,και όχι των Εργολάβων. Η κατάθεση διαφορετικών απόψεων θα αποτελέσει, και ΠΡΕΠΕΙ για το σκοπό αυτό, την δεξαμενή και τον οδηγό της παραπέρα πορείας του Δήμου ΜΑΣ. Η συμμετοχή σας στο Φόρουμ αυτό είναι σημαντική και επιβεβλημένη για το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Μαραθώνας αποφάσισε για τα σκουπίδια

Το Ανακαλύψαμε τυχαία στο Internet. Έγινε "Μυστική" συγκέντρωση στις 8 Μαρτίου 2015 με ελάχιστη συμμετοχή πολιτών (όσους βλέπετε στις φωτο) και φορέων. Πάνε στράφι τα σχέδια. Η κατάσταση με τα σκουπίδια βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ζήτω στην επιτροπή!
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλίκη» στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης η προγραμματισμένη σύσκεψη για την προώθηση τοπικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το dimotisnews.gr, μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων του Μαραθώνα θα είναι πρέπει να είναι υπόθεση του δήμου!
marathonas aporimata2
Έτσι όλοι μαζί, πολίτες, εργαζόμενοι, επιτροπή αγώνα κατά του ΧΥΤΑ και Δήμος Μαραθώνος με μπροστάρη την επιτροπή που δημιουργήθηκε θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα στη διαχείριση (ανακύκλωση) των απορριμμάτων στον Δήμο Μαραθώνα.
Την επιτροπή απαρτίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Νησιώτης, Γιώργος Κοροβέσης, Φώτης Δεληβοριας και Αλέξανδρος Αστρινάκης και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Ευγενία - Αθηνα Φώη, Άγγελος Λένας και Γιώργος Μπελλος. 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία