ΜΗΝΥΜΑ

Π.Ε.Δ.Α.Μ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ..... Εκτός από την ενημέρωση, στήθηκε για να αποτελέσει ένα δικτυακό κόμβο συζητήσεων για το είδος και τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων-προϊόντων που επιζητούμε για τον Δήμο Μαραθώνα, ώστε να αποβεί πραγματικά σε όφελος της κοινωνίας ΜΑΣ ,και όχι των Εργολάβων. Η κατάθεση διαφορετικών απόψεων θα αποτελέσει, και ΠΡΕΠΕΙ για το σκοπό αυτό, την δεξαμενή και τον οδηγό της παραπέρα πορείας του Δήμου ΜΑΣ. Η συμμετοχή σας στο Φόρουμ αυτό είναι σημαντική και επιβεβλημένη για το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Σκουπίδια κι εργολάβοι στην Αττική: η δική μας πρόταση»: Συζήτηση-εκδήλωση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής

Συζήτηση-εκδήλωση για ενημέρωση, συζήτηση και παρουσίαση της πρότασής της για τη διαχείριση των απορριμμάτων διοργανώνει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική την Τρίτη 4 Νοέμβρη στις 7 μμ στην αίθουσα της ΠΟΕ ΟΤΑ (Καρόλου 24, πλ. Καραϊσκάκη, μετρό «Μεταξουργείο») Ομιλητές: Νίκος Αδαμόπουλος, εργαζόμενος στην καθαριότητα, μέλος...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ “«Σκουπίδια κι εργολάβοι στην Αττική: η δική μας πρόταση»:  Συζήτηση-εκδήλωση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία